Bloed geven … Met Me Mee

Bloed geven … met me mee!

Archief An De May – Bedenker Met Me Mee

Bloed geven, dat staat al lang op mijn to do-lijstje. Bij velen, hoor ik. 

Dus toen Tom me meevroeg, heb ik geen seconde getwijfeld. Al was het toch met een klein hartje. Maar dat bleek echt nergens nodig voor te zijn! Ik ben ontzettend onder de indruk van het Rode Kruis. Wat een ongelofelijk goed georganiseerde organisatie met zeer competente en vriendelijke verpleegsters. Of, om het anders te zeggen, het deed hélémaal geen pijn en bovendien werden we ontzettend gesoigneerd. Voor Tom was het niet de eerste keer, dus hij kende de routine. Eerst een vragenlijst, dan een doktersbezoek en dan … tja, dé prik!

Al heeft Tom toch wel mijn handje moeten vasthouden bij het prikje. 450 ml bloed heb ik mogen doneren. Het minimum, maar alle beetjes helpen (toch?).

Al bij al zijn we een half uurtje binnen geweest. Dus gemakkelijk iets wat je tussen 2 dingen kan doen. Ik heb alvast mijn volgende donatie ingepland!

De avond begon met een klein hartje, maar eindigde met een lekkere steak, een stevige Maredsous en een ontzettende leuke babbel! Zo leuk zelfs, dat we het uur gewoon uit het oog waren verloren. Hihi!