Buitengewoonanders … Met Me Mee

Buitengewoonanders … met me mee!

Archief An De May – Bedenker Met Me Mee

Een uitdaging waar Mariska, van BuitengewoonAnders, mijn single life overnam en ik mama was van een gezin van twee. Een 24u switch.

Met BuitengewoonAnders wilt Mariska mensen uitdagingen om uit hun comfort zone te komen. Zelf wordt ze elke maand uitgedaagd om iets on-comfortabel te doen. Deze maand daag ik haar uit. Een switch naar het vrijgezellenleven en op date gaan. Een #metmemee date.

Onze huissleutels omwisselen was al een zeer spannend begin. Maar daarna moest ik me snel naar ’t school haasten om ‘mijn’ kindjes op te halen. Huiswerk maken, diner serveren (euhum, croque monsieurs) en hen in bad stoppen. Het was al een vermoeiende eerste dag. Mamamia, mijn vrijdagavond ziet er normaal wel anders uit. Maar je krijgt er oh-zo-veel warmte voor terug! En dan bedoel ik niet de zomerse temperaturen.


’s Morgens was het wat minder fun, die bengels waren al om 6h30 wakker en vol energie. Jawadde!


 Het waren vermoeiende 24u, maar zeer waardevol. Langs beide kanten, want ik ben zeker ook blij om na een dagje gezinsmama te zijn, terug te kunnen stappen in mijn eigen leventje.

Mariska beleefde ondertussen haar vrijgezellen leven in mijn appartement en op date met Sven naar de Sinksefoor. Je kan er alles lezen op haar website www.buitengewoonanders.be