Met-me-mee-fakkel overdragen

22 november 2020 in het Koning Boudewijnpark te Jette. Wandeling met An De May (links) en Petra Michiels (rechts)

Op 26 oktober las ik (Petra Michiels) een artikel over een vrouw die zo’n geweldig date-idee had, dat ik jaloers was dat ik er zelf nooit op kwam.

Ik wilde het anders aanpakken, dus begon ik een website waar mannen me konden meevragen op een spannende activiteit. Dat liep als een trein, ik maakte van alles mee: ik zat in een speedboot, werd opgehaald met een moto om aan zee zandkastelen te bouwen, sliep in een truck met laadbak onder de sterren.

An De May in De Standaard 26 oktober

Het triggerde me zo, dat ik haar diezelfde dag een mailtje stuurde:

“Uw idee om een website waar mannen u konden meevragen op een spannende date: schit-te-rend! Ik zou dat idee van u willen pikken. Mag dat?”

An De May bleek een heel aanspreekbaar, sympathiek iemand, want de dag erna schreef ze:

In mijn droom gaat deze website van single naar single, net zoals de travelling pants (film).

Dus, ja, ik wil er zeker tips over delen. Ik heb er veel uit geleerd. En, als je wil kunnen we ook eens kijken om dit over te nemen.

We spraken af om te gaan wandelen. Een ongelooflijk boeiend gesprek. En open. Ik leerde dat het niet alleen maar fantastisch is om dit te doen, dat ze vaak een klein hartje had. Of kritiek kreeg. Maar vooral: dat het zo leuk was, dat ze het meteen opnieuw zou doen – als ze ondertussen niet haar droomman had ontmoet 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *