Stargazing … Met Me Mee

Stargazing … met me mee!

Archief An De May – Bedenker Met Me Mee

Deze uitnodiging kreeg ik van Dorsan: ‘Fill a truck full of pillows and blankets and drive in the middle of nowhere to go stargazing’.

Fantastisch, dacht ik! Na ons tandem avontuur, zag ik het zeker zitten om met Dorsan naar de sterren te kijken. Dus eigenlijk al de nacht samen door te brengen. Maar duidelijke afspraken, maken goeie vrienden. Dus huurde Dorsan een truck. Zo een echt Amerikaanse pick-up truck. Ontzettend cool! Ik zorgde voor de donsdekens. En wij weg naar Walsoorden, in het mooie Zeeuws-Vlaanderen.

Ik weet écht niet hoe ik deze ervaring in woorden kan beschrijven. Magisch. Dat is het enige woord dat ons avontuur een beetje goed omschrijft. Picknicken bij zonsondergang, de vrijheid van het buitenslapen, het wakker worden van de eerste zonnestralen, maar vooral … die prachtige sterrenhemel. Magisch!

Voor de mensen die zich geïnspireerd voelen: vergeet geen luchtmatras voor in de truck. Dat ligt toch wel ietsje comfortabeler (met dank aan Dorsan die daarop voorzien was!). Doe dit buiten het vakantie seizoen zodat je echt kan genieten van je vrijheidsgevoel. Ahja, cava en hapjes zijn een must tijdens het sterren kijken.

Dorsan, ongeloofelijk bedankt voor deze fantastische uitnodiging en voor alle voorbereidingen! Een ‘once in a lifetime’ ervaring!