Bucket List

Bucket list?

Neen, ik hoef niet per se groot-groter-grootste kicks te beleven. Het mag groots en hilarisch, maar klein kan minstens even fijn zijn. Ik ben gewoon nieuwsgierig naar nieuwe ervaringen om te koesteren.

Op mijn bucket lijst staan dingen waar ik zelf aan denk. Maar het is geen vaste lijst, en misschien inspireert ze je voor een compleet ander idee? Want het moet voorlopig ook nog coronaproof zijn - een bijkomende uitdaging. Ik ben in elk geval benieuwd.

Oepsie, het ziet ernaar uit dat ik tijdens een Met-Me-Mee date eind januari iemand heb ontmoet. Met vuurwerk en verliefdheid en alles erop en eraan. En we gaan ervoor. Dus: staat deze site over te nemen. Want: dit is een doorgeef-websiteGaat van single op single. Het concept van deze Met-Me-Mee werd bedacht en gelanceerd door An De May – ook zij is niet meer single. Wil jij de fakkel graag overnemen? Deze website en dit concept, maar wel met jouw persoonlijke invulling? Ben je bereid over elke date een kort blogje schrijven? Zodat de historiek van deze site aangroeit? Overtuig An en mij dan dat jij de geschikte opvolgster bent met een sympathiek mailtje. Naar de contactpagina >>

Naast dit persoonlijke verhaal ben ik ook trots op mijn reisorganisatie voor singles en éénoudergezinnen die ik in 2014 heb opgericht: Tomeeto. Beetje eigenstoef-achtig misschien maar daar komen echt super sympathieke mensen op af. Als je zelf eerder sympathiek bent 😉 zou je dat wel eens echt leuk kunnen vinden. Bekijk het eens op www.tomeeto.be.

PS sommige van deze activiteiten zijn niet coronaproof. Die moeten dan nog even wachten tot het wel weer mag, of de nodige twist moet eraan gegeven worden, zodat de afstand wel kan gegarandeerd worden.

 • Aperitieven op een plek waar je anders niet mag komen. Misschien heb jij toegang tot zo’n plek? Dak van een hoog gebouw, backstage, binnen in een stuwdam, in een verlaten huis, op een windmolen, …
 • Galopperen te paard. Niet dat je op een ander dier kan galopperen, maar je zou het zelf kunnen doen, met twee kokosnoten. Hoewel, ik vrees dat ik mezelf daar ook toe in staat zie 🙂 Maar galopperen op een paard, dat is zo'n geweldig gevoel. Liefst in de ochtendschemering. Al vind ik zo vroeg opstaan een kwelling 🙂
 • Padel. Een nieuwe hype, en ik wil ze ook eens proberen.
 • Taarten gooien. Liefst met taarten die juist vervallen zijn – kwestie dat ik me anders schuldig voel over de voedselverspilling.
 • Leren fluiten op mijn vingers. Omdat het tegelijk iets speels en lichtjes brutaals heeft.
 • Indoor skydiven. Hoe zou dat zijn?
 • Helikoptervlucht. Oké dit is iets van een groter kaliber, maar lijkt me een heel indrukwekkende ervaring.
 • Parkour of obstacle run. Zo’n soort acrobatische tour over allerlei hindernissen, door een stad of door de natuur. Nog nooit gedaan. Doodop zal ik er van zijn, maar lijkt me echt heel leuk.
 • Urbexen. Urb-watten? Ik had er ook nog niet van gehoord, het is een zone binnendringen om een vervallen, mooi gebouw te bezoeken. Zo ziet het eruit.
 • Samen een podcast maken. Misschien is er wel een onderwerp waarover we beiden iets te vertellen blijken te hebben. Of een boeiend gesprek of interactie hebben. En ook de ervaring van een podcast te maken op zich, ik ben er nieuwsgierig naar.
 • Samen iets afbreken. Zoals een tweejarige liever torens omver duwt dan opbouwt. Datzelfde plezier. Misschien een muur die moet uitgebroken worden? Of in een autokerkhof? Kan dat? 'k Weet het ook niet?
 • Naar een lezing of stand-up comedian. Er zijn zoveel boeiende of uiterst grappige mensen waarvan het een plezier moet zijn ze bezig te horen.
 • Salsa of tango dansen op een brug of andere openluchtevent. Bijkomende uitdaging: ik heb wel gevoel maar ritme, maar ben eerder slecht in volgen. Ook in leiden trouwens 🙂
 • Een gospel misviering bijwonen. Zo eentje waar iedereen uitbundig staat te zingen. Lijkt me zalig.
 • Met een motorbootje varen. Lijkt me zo'n bevrijdend gevoel, zoeven door het water, haren in de wind, en misschien hier en daar ook wat sukkelen 🙂
 • ...