Terrils beklimmen in Connecterra

Connecterra in Maasmechelen. In 1 woord: PRACHTIG. Echt een must see/do. Prachtige meren en bergen, je waant je echt op vakantie. Er is ook een mooi Centerparcsresort met huisjes aan het meer, bootjes om rond te varen, een sauna-resort,…Superidyllisch. Het stond al lang op mijn bucketlist en gezien het kwakkelweer twijfelden we tussen het Illusiemuseum in Brussel en Connecterra. Maar buiten 1 klein buitje hadden we eigenlijk de hele dag zon dus ik was superblij met onze keuze.

Ik moet toegeven dat ik niet zo goed voorbereid was. Ik wandel wel vaak maar 3 terrils beklimmen is nog iets anders (zeker met ne winterjas aan, gelukkig had ik mijn sjaal en handschoenen in de auto gelaten :p) dus ik al hijgend naar boven naast n’een backpacker, ai ai :p In ieder geval getuigt het wel van moed en doorzettingsvermogen, toch 🙂 En het is zo de moeite waard als je boven komt, magnifieke uitzichten.

Ik was ook blij met mijn gezelschap, Martijn uit Limburg. Toffe, lieve, knappe kerel, heel galant (altijd een hand uitsteken om me ergens af, op of over te helpen, eten en drinken mee voor ons beide,…), een vlotte babbelaar en wat ik ook heel fijn vond: duidelijke signalen dat hij mijn gezelschap ook op prijs stelde.

Afgesloten met een knuffel en aangezien ze blijkbaar in Limburg geen wilde konijntjes hebben/kennen (ik geloof er niks van! :-)) en hier in Oost-Vlaanderen zoveel moesten we wel nog eens een andere keer afspreken. Wordt vervolgd 🙂