Met wie mee?

Met mij mee!

Ik word gelukkig van wandelen en fietsen in de zon en natuur, lieve, grappige mensen, uitstapjes, normen en waarden, nieuwe mensen leren kennen en nieuwe dingen en plaatsen ontdekken. Rollerbladen, ping-pongen, lezen, op reis gaan, naar de cinema…

Ik, Elke, ben een 39-er uit Sint-Niklaas. Mama van een zoontje van 11, soccer mom en eigenares van een labradorpuppy. Boekhoudkundig bediende met als toekomstige droomjob: happiness coach.

Ik sta open voor de liefde, de romantische, dus ik date. Al vind ik daten soms als zoeken naar een naald in een hooiberg. Achter elke eerste Hey of Hallo-hoe-is-t zit mogelijks iemand die me echt kan raken, maar hoe weet ik dat? Daten is iets van vallen en opstaan, het een kans geven, en nog één, en nog één, zoveel als nodig. Maar daardoor is het soms een plaat die blijft hangen: welk werk doe je? Waar woon je? Welke muziek hoor je graag? Etc. Nadat je dat dan weet van elkaar, valt het soms stil.

Daarom lijkt het me geweldig om tijdens een date samen ineens iets compleet nieuws, mafs of boeiends mee te maken. Zo ligt de focus niet op ons, maar op het unieke dat we samen beleven. Misschien vergeten we zo onszelf, en komen daardoor juist extra veel over elkaar te weten. En anders was het toch een buitengewone belevenis.

Ik ben van nature een planner, ik neem graag de touwtjes in handen. En toch vind ik het erg aangenaam om ook eens de controle uit handen te geven. Dus dit is een leuke oefening: ik laat de touwtjes los – moeilijk! Maar uiteindelijk heerlijk, en zien wat er uit de bus komt. Ik kijk uit naar elk creatief voorstel dat in mijn mailbox valt…