Met wie mee?

Met mij mee!

Ik, Petra, ben een veertiger uit Leuven. Mama van een zoon van 13. Onderneemster.

Ik heb een voorkeur voor lichtjes maffe belevenissen. Iets avontuurlijks, iets onbekends, … vind ik altijd triggerend. Al kan ik nu tijdens de lockdown (tot mijn eigen verbazing) ook gewoon elke avond genieten van een boek te lezen met een glas wijn.

Ik hou van humor, liefst droge, absurde, plagerige, lichtjes foute humor. Niet per sé die van de luide bulderlach, maar eerder van het gegniffel dat tot diep van binnen gaat. Waar je plots aan terug denkt, en opnieuw om moet glimlachen.

Ik ben nieuwsgierig, naar mensen, naar hun geschiedenis, naar kleine en grote contradicties overal.

Ik ben graag in de natuur, liefst in de bergen, maar vooral in verlaten natuur. Basic, primitief, alles de rugzak in en wild kamperen, … en een spatje regen vind ik ook niet erg. In kunst en cultuur ben ik minder thuis, maar het boeit me wel. Als ik hiervoor op sleeptouw genomen word, kan ik er ook echt van genieten.

Ik sta open voor de liefde, de romantische, dus ik date. Al vind ik daten soms als zoeken naar een naald in een hooiberg. Achter elke eerste Hey of Hallo-hoe-is-t zit mogelijks iemand die me echt kan raken, maar hoe weet ik dat? Daten is iets van vallen en opstaan, het een kans geven, en nog één, en nog één, zoveel als nodig. Maar daardoor is het soms een plaat die blijft hangen: welk werk doe je? Waar woon je? Welke muziek hoor je graag? Etc. Nadat je dat dan weet van elkaar, valt het soms stil.

Daarom lijkt het me geweldig om tijdens een date samen ineens iets compleet nieuws, mafs of boeiends mee te maken. Zo ligt de focus niet op ons, maar op het unieke dat we samen beleven. Misschien vergeten we zo onszelf, en komen daardoor juist extra veel over elkaar te weten. En anders was het toch een buitengewone belevenis.

Ik ben van nature een planner, ik neem graag de touwtjes in handen. En toch vind ik het erg aangenaam om ook eens de controle uit handen te geven. Dus dit is een leuke oefening: ik laat de touwtjes los – moeilijk! Maar uiteindelijk heerlijk!-, en zie wat er uit de bus komt. Ik kijk uit naar elk creatief voorstel dat in mijn mailbox valt…

Oepsie, het ziet ernaar uit dat ik tijdens een Met-Me-Mee date eind januari iemand heb ontmoet. Met vuurwerk en verliefdheid en alles erop en eraan. En we gaan ervoor. Dus: staat deze site over te nemen. Want: dit is een doorgeef-website. Gaat van single op single. Het concept van deze Met-Me-Mee werd bedacht en gelanceerd door An De May – ook zij is niet meer single. Wil jij de fakkel graag overnemen? Deze website en dit concept, maar wel met jouw persoonlijke invulling? Ben je bereid over elke date een kort blogje schrijven? Zodat de historiek van deze site aangroeit? Overtuig An en mij dan dat jij de geschikte opvolgster bent met een sympathiek mailtje. Naar de contactpagina >>

Naast dit persoonlijke verhaal ben ik ook trots op mijn reisorganisatie voor singles en éénoudergezinnen die ik in 2014 heb opgericht: Tomeeto. Beetje eigenstoef-achtig misschien maar daar komen echt super sympathieke mensen op af. Als je zelf eerder sympathiek bent 😉 zou je dat wel eens echt leuk kunnen vinden. Bekijk het eens op www.tomeeto.be.