Verliefd … Met Me Mee

BIJNA NEGEN MAANDEN LATER…

Bijna negen maanden geleden gingen Sven en ik voor het eerst op date. Niet zomaar een date. Een Met-Me-Mee date. Dus: iets dat ik nog nooit had gedaan. Het werd een podcast maken. En die is er gekomen (gaat over onze date-& relatie rugzakjes, je kan ‘m hier beluisteren). Maar wat meer is: wij waren van in het begin belachelijk verliefd op elkaar. Terwijl we elkaar amper kenden. En ons gevoel zat volledig juist blijkbaar. We hebben op die korte tijd veel samen doorgemaakt. Sven kreeg nogal wat over zich heen tijdens de uitzendingen van Blind Getrouwd en mijn mama is overleden toen we drie maanden samen waren. Dan doet het deugd iemand aan je zijde te hebben.

Als langdurige ex-single merkte ik dat een relatie een eeuwigdurig work-in-progress is. Soms was/is het het echt zoeken. Maar het is zo de moeite waard. Het leven kan zo ongelooflijk zoet zijn als je wederzijds verliefd bent.

Dus nu bijna negen maanden later, ben ik An De May ongelooflijk dankbaar dat ik haar Met-Me-Mee concept mocht gebruiken om te daten. Sven en ik houden nu maandelijks ons eigen Met-Me-Mee-dates waarin we nieuwe dingen ontdekken. We gingen al kitesurfen, ballonvaren, e-biken, …

Ik wens mijn opvolgster Elke evenveel geluk in de zoektocht naar haar “Sven”. En in afwachting, de meest plezante, boeiende en hilarische momenten tijdens haar Met-Me-Mee-dates. Want zoals bekend: der Weg ist das Ziel.

Hartelijke groet,

Petra Michiels